Aanmelding pacers voor de herfstmarathons 2021

Beste pacers,

We hopen dat het met jullie allemaal goed gaat, ondanks alle teleurstellingen van het afgelopen jaar. Het was (en is) niet anders!

Optimistisch als we willen zijn, gaan we toch beginnen met het openstellen van de aanmelding voor de pacingteams voor de marathons van Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam in oktober 2021. Uiteraard wel met de kanttekening dat er niets zeker is en dat we dus niets kunnen beloven. Het zou bijvoorbeeld heel goed kunnen dat de grote marathons minder deelnemers toelaten of dat er – omdat er gefaseerd wordt gestart – geen pacers nodig zijn.  

Waarom nu al aanmelden?

Indien alles gewoon doorgaat wordt het een drukke maand: Rotterdam heeft de marathon verschoven naar 24 oktober, de Eindhoven Marathon staat gepland voor 10 oktober, en daartussenin, op 17 oktober, vindt – als alles doorgaat – de Amsterdam Marathon plaats. We willen daarom niet tot het laatste moment afwachten met het risico niet voldoende pacers te kunnen vinden.

Wat als de marathons toch niet doorgaan?

Dan zullen we de teams helaas moeten annuleren.

Als ik me aanmeld, betekent dat ook automatisch dat ik word ingedeeld?

Nee, we delen eerst alle vaste pacers in. Daarna zullen we nieuwe pacers zoveel mogelijk koppelen met ervaren pacers als daar ruimte voor is.

Wanneer krijg ik te weten of ik ben ingedeeld?

Ongeveer drie maanden na het openstellen van de aanmeld-link op onze website, maken we een voorlopige indeling en publiceren we deze op de website. Het kan zijn dat wij nog moeten schuiven met pacetijden. We delen je echter nooit in op een andere pacetijd dan die je hebt opgegeven. Heb je je aangemeld maar ben je niet ingedeeld, dan zullen we je daarvan via mail op de hoogte stellen.

Hoe meld ik me aan?

Via de speciale aanmeldpagina op onze website.

Heb je nog vragen?
Die kun je stellen via de contact-link op de site. We zullen dan zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Met vriendelijke groeten,

Gerry en Daniel